top-1

top-2

top-3

 

        2 лютого 2021 р. у школі була проведена педрада на тему «ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА: СЕРЕДОВИЩА, ЩО НАЛЕЖИТЬ ДІТЯМ».

      Cеред найважливіших чинників, які забезпечують якість початкової ланки загальної середньої освіти - сучасне освітнє середовище. Воно має забезпечити необхідні умови, засоби і технології для здобувачів освіти.
      Заступник директора з НВР Сонько Оксана Петрівна нагадала учасникам педради теоретичні засади поняття «освітнє середовище». Вчитель початкових класів Дьохтяр Л.П. підготувала виступ «Фізичне середовище: планування та дизайн, спрямовані на розвиток дитини та мотивацію до навчання». Вчитель початкових класів Чорна Л.А. розкрила питання про роль учителя у формуванні психологічно безпечного середовища.
      Практичний психолог Горбаченко С.М. провела майстер-клас «Шкільна медіація як засіб формування безпечного освітнього середовища», показавши ще один метод вирішення конфліктних ситуацій.
      Напередодні педради були проведені анкетування серед батьків здобувачів освіти та серед учнів 3-4-х класів. Питання стосувалися освітнього середовища нашого закладу. Результати були показані на засіданні педради та окреслили коло завдань для педагогів.

 Pedr-1

 Pedr-2

 Pedr-3

Pedr

 

 
 

     
     
1603984
Сьогодні
За тиждень
За місяць
Всього
566
4514
9957
1603984

Ваш IP: 18.226.187.24